Wolverinesin flägijoukkue voitti kaikki neljä otteluaan selvin numeroin naisten halli-SM-sarjan toisessa turnauksessa.

Mikkelissä järjestettyyn  turnaukseen osallistui viisi joukkuetta: kotijoukkue Bouncers, Wolverines, Helsinki Roosters, Kotka Eagles ja Kouvola Indians. Joukkueet kohtasivat toisensa kerran ja otteluiden perusteella määräytyivät turnauksen lopputulokset. Wolverines ei jättänyt mitään jossiteltavaa vaan voitti kaikki ottelunsa yhteismaalierolla 230-89.

Päävalmentaja Iiro Laatio analysoi turnausta seuraavasti:

”Hyökkäys oli valmistautunut hyvin. Porukka on pitkään pelannut yhdessä ja sen kemian näkee kentällä. Uusista tulokkaista on myös tulossa kovia pelaajia ja siihen kun lisää lujat veteraanit niin tulos on tämä.

Puolustus sai mukavasti painetta vastustajien pelinrakentajille ja tästä syntyi tärkeitä syötönkatkoja. Myös muutama todella tärkeä goal line stoppi saatiin.

Tulevia turnauksia varten on vaan pidettävä sama asenne ja toteutus niin hyvä tulee.”

Joukkueen fair play -pelaajana palkittiin pelinrakentajana ja puolustuksessa urakoinut veteraani Jenni Wahlberg. Wolverines kiittää turnauksen järjestäjää Mikkeli Bouncersia hyvin järjestetystä turnauksesta ja siirtyy joulutauolle sarjajohtajana.

Christmas Flag Bowlin tulokset:

Wolverines-Bouncers 53-20

Roosters-Wolverines 26-52

Eagles-Wolverines 24-54

Wolverines-Indians 59-19

 

 

Takarivi: Saara-Kaisa Välitalo, Jenni Wahlberg, Sanni Seppälä, Tiia Noronen, Nina Manninen, Iiro Laatio
Alarivi: Tiina Suvioja, Merita Bruun, Jasmin Lindqvist, Laura Ainamo
Edessä: Anna Martola

 

Jasmin Lindqvist