Helsinki Wolverines Blue joutuu vetäytymään 2 divisioonan välieräottelusta,joka olisi ollut tarkoitus Rovaniemi Nordmenin määräämänä pelata sunnuntaina 1.9 klo 17.00 Rovaniemellä. Vetäytymispäätökseen johti kaksi eri seikkaa.

Helsinki Wolverines arvostaa naisten Amerikkalaista jalkapalloa yhtä paljon kuin miestenkin ja haluaa antaa pelaajilleen mahdollisuuden päästä seuraamaan Helsinki Wolverines Ladies Goldin kamppailua Suomen mestaruudesta Vantaalla pelattavaan naisten Vaahteraliigan finaaliin sunnuntaina 1.9 klo 15.00 alkaen.

Lisäksi sunnuntaina klo 17.00 Rovaniemellä pelattava välieräottelu ei ole mitenkään perusteltavissa amerikkalaisen jalkapallon harrastajille, jota kakkosdivisioonassa pelaaminen tarkoittaa. Sunnuntaina näin myöhään alkavan pelin takia pelaajat eivät olisi päässeet opintojensa ääreen maanantaina tai ansiotyöhönsä.

Helsinki Wolverines oli tästä yhteydessä Rovaniemi Nordmeniin ja liiton edustajiin jo sunnuntaina 18.8 ennakoiden tilanteen (ennen miesten 2. divisioonan puolivälieräottelua Jyväskylää vastaan ja naisten Vaahteraliigan välieräottelua Kuopio Steelersiä vastaan), mutta Nordmen ei halunnut siirtää ottelua lauantaille silloin eikä monen vetoomuksen jälkeen senkään jälkeen.

Helsinki Wolverines vei asian Suomen Amerikkalaisen jalkapalloliiton Hallituksen käsittelyyn, mutta Hallituksen kanta oli ettei pelin ajankohtaa muuteta.

Helsinki Wolverines Blue joutuu täten jättämään ottelun pelaamatta raskain mielin ja pahoittelee pelaajien turhautumista sekä kannattajilleen aiheutunutta mielipahaa. Tässä tilanteessa Helsinki Wolverinesilla ei vain ole mitään muuta mahdollisuutta johtuen kunnioituksesta naisten amerikkalaista jalkapalloa kohtaan ja pelaajien amerikkalaisen jalkapallon ulkopuolista elämää kohtaan.

Helsinki Wolverines ry