Ahmalauma sai mukavia pelaajauutisia, kun neuvottelut 31-vuotiaan amerikkalaisen pelinrakentajan kanssa saatiin onnellisesti päätökseen. Chris Forcierin (190/92) oli tarkoitus pelata tänä vuonna GFL-joukkue Ingolstadt Dukesin riveissä, mutta sarjan kuihtuessa kasaan hän päätti seurata Michael Mattinglyä Helsinkiin.

Yliopistossa kalifornialainen Chris edusti 2007-2009 maineikasta UCLAa, mutta päätti siirtyä paremman peliajan toivossa 1-AA -tason Furmaniin. Viimeisellä kaudellaan 2011 Forcier oli koko FCSn ykköspelinrakentaja syöttötehokkuudessa ja Furman oli lähellä ison luokan yllätystä laittaessaan Florida Gatorsin tiukoille.

Tämän jälkeen maineikkaan veljessarjan nuorin painos pääsi kokeilemaan kykyjään sekä New York Jetsien että Jacksonville Jaguarsin riveissä, mutta pelipaikkaa ei lopulta irronnut. Seuraavaksi tie vei 2013 Eurooppaan ja Italiaan Milano Rhinosin riveihin. 2014-2017 Chris keskittyi valmentamiseen vanhassa high schoolissaan, mutta veri veti takaisin pelaamaan 2018 ja osoite oli Tšekin sarja. 2019 Forcier pelasi Puolan ykkösjoukkue Panthersissa kolme ottelua ennen loukkaantumista ja valmensi hyökkäystä loppukauden.

”Olemme keskustelleet Chrisin (sekä Mattinglyn) kanssa pitkään ja seuranneet Saksan sarjan tilannetta. Nyt aika sopimuksen julkaisemiseen on kypsä. Saamme joukkueeseen ison kasan johtajuutta, nopeutta sekä taitoa, joka varmasti kiinnostaa montaa muutakin pelaajaa. Tämä voi vaikuttaa siltä, että panostamme koronakaudella ”all-in”, mutta todellisuudessa katseet ovat samalla jo kaudessa 2021 ja tästä olemme käyneet keskusteluja kaikkien amerikkalaistemme kanssa. Chrisin osalta tilanne on erittäin mielenkiintoinen, koska uskomme hänen saavan kauden aikana Saksan passin, joka avaa mahdollisuuksia kaudelle 2021 uudella tavalla”, kertoo valmennuspäällikkö Jan Vilkko. ”Joukkue alkaa olla valmis, muutaman suomalaisen kanssa vielä juttelemme ja koitamme saada heidät mukaan kaudelle. Korona on aiheuttanut enemmän ongelmia puolustuksen puolella, mutta uskoisin meidän löytävän keinot laittaa kapuloita rattaisiin vastustajien hyökkäyksille.”