Ahmalauma saa varsinaisen preseasonin kynnyksellä mukavan lisäpotkun, kun riveihin liittyy kaksi kovan luokan suomalaista ammattilaista. Maajoukkuelaitahyökkääjät eivät juuri esittelyjä suomalaiselle jenkkifutisyleisölle tarvitse, mutta kerrataan herrojen saldoa lyhyesti. Molemmat herrat ovat tehneet pitkän uran Saksan kovatasoisessa GFL-liigassa. Kyei pokkasi kauden 2019 lopussa mestaruuden Braunschweig Lionsin riveissä ollen isossa roolissa finaalissa sekä parin tärkeän kopin että kikkajuoksunkin muodossa. Yhteisten Dresdenin kausien jälkeen Wolverinesin kasvatti Sagne on taas esitellyt nopeuttaan etelälohkon kestomenestyjä Frankfurt Galaxyn riveissä.

Kyei oli jo päättänyt, ettei jatka uraansa Saksassa ja uran jatkokin oli katkolla. Mahdollisuus päästä Kanadan ammattilaisliiga CFLssä palautti kipinän harjoitteluun. Molemmat valittiin jatkoon CFL-testien perusteella, mutta korona keskeytti toiminnan ja on edelleen hyvin epävarmaa, pelataanko Kanadassa kautta 2020 ollenkaan. Sagnen mukaan toivo kuitenkin elää ja Wolverines-sopimuksissa on optio pikaiseen Kanadaan lähtöön.

”Mickyn ja Sebun saaminen joukkueeseen vaikeiden aikojen jälkeen on tietenkin iso juttu Wolverinesille, mutta uskoisin että tästä hyötyvät muutkin, kun pääsevät heitä vastaan pelaamaan. Kun kausi starttaa heinä-elokuun vaihteessa Vaahteraliiga on todennäköisesti maailman ainoa käynnissä oleva jenkkifutissarja – meillä on siis iso mahdollisuus tätä kautta, mutta samalla vastuu siitä että ”tuote” on kunnossa”, kertoilee valmennuspäällikkö Jan Vilkko. ”Hyökkäys on nyt kasassa ja hyvältä näyttää. Puolustuksen puolella on ollut hiukan enemmän haasteita, kun raakkasimme viime kauden maksullisia pelaajia pois kovalla kädellä ja korona sekä muut kiireet rokottivat myös rosteria. Muutaman pelaajan kanssa vielä keskustelemme vielä ”omalla puolella” palloa, mutta muuten keskitymme tekemään mahdollisimman kovaa tulosta ja pitämään hauskaa. Wolverinesissa kausi ei ole niin ”tynkä” kuin monella muulla, koska meillä on joukkueet myös 2-divarissa, sekä U20ssä, eli isolle osalle pelaajista voimme tarjota tänäkin vuonna yli kymmenen ottelua”.