Tänä vuonna U20 SM-sarjaan sai joukkueet hallitsevan mestarin Helsinki Wolverinesin lisäksi vain Wasa Royals sekä Vantaan TAFT. Runkosarjan ottelut pelataan kahtena turnauksena, joista ensimmäinen pelattiin Vaasassa 19.9.
Helsinki Wolverinesin kohtasi ensimmäisessä ottelussa Vantaan TAFTin. TAFT oli hävinnyt aamun pelinsä Vaasalle, eikä pystynyt kääntämään kurssia toisessakaan ottelussa, joten pisteet Helsinkiin tuloksella 18-8 (18-0).
Lukuisista loukkaantumista TAFTia vastaan kärsinyt Wolverines oli vaikeuksissa Royalsin kanssa. Etenkin Vaahteraliigassa vahvan kauden pelannut RB Nico Barrows oli lähes ilman vaihtomiehiä pelanneelle Wolverinesille vaikea pideltävä ja Vaasa voitti ottelun lopulta selvästi 35-0 (21-0).
Sarjan toinen kierros pelataan Helsingissä Brahenkentällä lauantaina 26.9. Helsinki Wolverines kohtaa klo 16:20 sarjaa johtavan Vaasan. Klo 20:20 alkavassa ottelussa Wolverinesia vastaan asettuu Vantaa TAFTin. Tule mukaan viettämään lauantai-iltaa Bragulle ja kannustamaan Wolverines voittoon.
Teksti: Jan Sundblad

 

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment