Valmentajan päivän kunniaksi on ilo ilmoittaa, että kaudella 2020 Helsinki Wolverinesin päävalmentajana ja puolustuksen koordinaattorina toiminut Michael Mattingly jatkaa pestissään myös kaudella 2021. Mattingly tulee keskittymään miesten toiminnan lisäksi myös U17- ja U20-junioreiden kehittämiseen.

Mattingly jatkostaan: ”kausi 2020 oli erityinen, mutta hullu sellainen. Kiitän Wolverinesia siitä, että sain olla mukana tällä kaudella. Olen myös ERITTÄIN INNOISSANI, kun saan sanoa, että palaan kaudelle 2021. Tavoite on selkeä: kultainen mitali tällä kertaa. Meillä on hieno runko tässä joukkueessa ja olemme vain muutaman askeleen päässä erinomaisesta. Go Wolverines!”

Mattinglyn lisäksi koko muukin valmennustiimi tulevat jatkamaan kaudelle 2021. Kiitokset kuluneesta kaudesta miesten joukkueiden valmentajat Mike, Kari Leivoja, Aki Rinne, Jan Österlund, Tim Leivoja ja Ville Heliö! Vaahteramaljaan sekä Rautamaljaan miesten joukkueet johdattanutta valmennustiimiä on tarkoitus täydentää muutamilla rekrytoinneilla syksyn aikana.

Talvitreenit alkavat lokakuussa kaikille avoimina, joten jos olet amerikkalaisesta jalkapallosta kiinnostunut, comebackin tekevä tai Wolverinesin joukkueissa pelaamisesta kiinnostunut, seuraa viestintäkanaviamme, niin pysyt kartalla tarkemmista aikatauluista ja ohjeistuksista.