Poikien U20-sarjan avauspelissä Helsinki Wolverines hävisi Porvoo Butchersin yhdistelmäjoukkueelle 44-14 Reilun viikon kasassa ollut Porvoo Butchersin ja East City Giantsin yhdistelmäjoukkue oli viime vuoden tapaan kova vastus Helsinki Wolverinesinelle. Pikku-Wolvot pysyivät pelin alussa hyvin mukana, vaikka kotijoukkue aloitti pistesuoritusten teon ensimmäisellä neljänneksellä. Wolverinesin #12 Lukas Sundblad heitti toisen neljänneksen alussa pallon #34 Matias Tuomiselle, joka kiinniotollaan eteni 88 jaardia maaliin.

Butchers vastasi lopuista pistesuorituksista ja puoliajalle mentiin Porvoon 28-6 johdossa. Toiveet tiukasta pelistä heräsivät uudestaan puoliajan jälkeen, kun Wolverines-puolustus säkitti Butchersin pelinrakentajan ja Wolverinesin #36 Eelis Naamanka otti pallon haltuunsa Butchersin maalialueella. Tämän jälkeen Butchersin ECG-vahvistukset #18 Nooa Kurki ja ottelussa neljä TD:tä tehnyt #15 Daniel Rubinstein onnistuivat nopeasti kahdesti heittopeleissä ja peli oli käytännössä ohi. Epävirallisten tilastojen mukaan Wolverines-hyökkäys eteni ottelussa yhteensä 203 jaardia, joista 150 heittäen. Butchersin 315 hyökkäysjaardista taas 170 syntyi juoksuilla. Tappiosta huolimatta onnistumisia nähtiin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Väliviikon aikana Wolverines-pelaajat ehtivät hioa kuviot kuntoon ennen Seinäjoella 7.5. pelattavaa Crocodiles-ottelua.

Teksti ja kuvat Jan Sundblad

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment