Helsinki Wolverines ja Terveystalo jatkavat kumppanuuttaan kausille 2023 ja 2024. Terveystalo toimii jatkossakin Wolverinesin virallisena yhteistyökumppanina.

Yhteistyösopimus tarjoaa Helsinki Wolverinesille mahdollisuuden tarjota laadukkaampaa seuratoimintaa jäsenilleen ja nopeaa hoitoonohjausta kun tilanne sitä vaatii. Terveystalo näkyy kausien aikana muun muassa pelaajien kypärissä sekä pelien aikana tapahtuvien kuulutusten mukana.

”Jenkkifutis on vauhdikas laji, jossa voi välillä sattua ja tapahtua. Me Terveystalossa olemme sitoutuneet huolehtimaan pelaajien vammoista suoraviivaisten, ammattitaitoisten ja nopeiden diagnoosien sekä hoitojen myötä, olipa kyse leikkausta tai kuntoutusta edellyttävästä vammasta. Näin varmistetaan pelaajien paluu takaisin lajin pariin mahdollisimman nopeasti ja täydessä kunnossa”, kommentoi tapaturmien vastuulääkäri Terveystalolla, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Jarkko Pajarinen.

”Terveystalon kanssa yhteistyö jatkuu erittäin mieluisana ja meille tärkeänä jatkumona. Olemme todella tyytyväisiä uudistuneeseen sopimukseen, joka mahdollistaa laadukkaan yhteistyön jatkumisen”, kertoo Isto Laalo, Helsinki Wolverinesin puheenjohtaja.

Yhteistyösopimuksen uudistaminen kaudelle 2023 ja 2024 vahvistaa Wolverinesin ja Terveystalon välistä suhdetta ja lupaa hyvää jatkoa varten.

 

Kuvassa: Aamer Hasu, Mika Kivinen, Isto Laalo, seka Jarkko Pajarinen.