Ahmaperhe panostaa kaikkiin joukkueisiinsa iästä riippumatta. Kaikille aloittelijoille on matala kynnys liittyä ja sopeutua ahmalaumaan, oli kyse sitten pienimmistä junioreista naisiin ja edustusjoukkueen pelaajiin. Useista muista seuroista poiketen Wolverines kannustaa myös vähän varttuneempia miehiä joko aloittamaan amerikkalaisen jalkapallon, palaamaan vanhan harrastuksensa pariin tai jatkamaan harrastusta kilpapelaamisen jälkeen harrastelijatasolla. Siis Wolverines Pink on todellinen äijäjoukkue, joka pelaa 7 x 7 -pelejä IV divisioonassa tosissaan, muttei vakavissaan. Pelaajaksi voi tulla kuka vain ikään ja kuntoon riippumatta, vain kiinnostus ja innostus lajiin riittää! Myös juniori-ikäiset tai ei-niin- äijät ovat tervetulleita, kun haluaa reippaan harrastuksen, jota ei tarvitse ottaa niin tosissaan. Kaikki pääsevät pelaamaan, toki harjoitusaktiviteetti vaikuttaa jonkin verran peliaikaan. Pelaamisen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa, talvella kuitenkin rakennetaan pelikirja ja harjoitellaan kuviot valmiiksi kesän pelejä varten.

Stanssi

Pinkit harjoittelevat lajia kerran viikossa ja käyvät sen lisäksi pari kertaa viikossa salilla sen mukaan, miten asia kiinnostaa ja kuinka ehtii. Nelosdivari pelataan turnausmuotoisena, 3 – 4 turnausta kaudessa, jokaisessa turnauksessa 2 peliä. Yksi turnauksista, ensimmäinen, on kotipeli Brahen kentällä Kalliossa. Muut pelit ovat Tampereella ja Puuppolassa sekä mahdollinen lopputurnaus runkosarjan parhaan kotikentällä. Joten touhua riittää, mutta kesällä ehtii tehdä muutakin!

 

 

 

 

 

 

 

Myös kausimaksut ovat kohtuulliset, seuran jäsenmaksu 50 ja kausimaksu 100 e sekä seuratyövelvoite, jonka voi korvata maksamalla rahana 100 e. Seuratyövelvoite käsittää toiminnan esim. peleissä järjestysmiehenä, kioskissa, ketjussa tms., ulkopuolisten tapahtumien rakentajana/purkajana jne. Tässä touhussa on jokainen Ahma mukana, joten näissä tapahtumissa tutustuu myös muiden joukkueiden pelaajiin. Lisäksi hankintalistalla on varusteet, joita saa käytettynä kohtuuhintaan, sekä pakollinen vakuutus ja pelilisenssi. Eli moneen muuhun lajiin nähden hauskan harrastuksen kustannukset ovat hyvin maltilliset.

 

peli

 

Joten jos laji kiinnostaa, olet koska vain tervetullut Wolverines Pink-joukkueen harjoituksiin tutustumaan ahmalaumaan ja matalan kynnyksen huumorintajuiseen joukkueeseen!

Sähköpösti: info(at)helsinkiwolverines.com

Pink rosteri

-Terhi Syrjänen