Helsingin Herttoniemen rannassa sijaitseva korjaamopalvelu Mossa Racing huoltaa ja korjaa autot, pakettiautot, prätkät, vespat ja veneet. Vuonna 2009 perustettu yritys työllistää viisi henkilöä ja osaamisesta kertoo sekin, että Mossa Racing on ainut virallinen Vespojen korjaamo Helsingissä. Myös kesä- ja talvirenkaiden vaihto onnistuu käden käänteessä.

Wolverinesia oli helppo lähteä tukemaan”, kertoo Mossa Racingistä Matteo Mossa, joka on Mossa Groupin yksi omistajista. ”Pelasin itsekin jenkkifutista 90-luvun lopussa, Wolverinesista ja pelireissuista jäi mukavat muistot. Yhteisöstä jäi todella hyvä fiilis ja itse en ole lopettanut pelaamista, olen vain venähtäneellä pelitauolla,” naurahtaa Mossa.

Varaa aika auton huoltoon, renkaiden vaihtoon tai veneen korjaukseen. Mainitse aikaa varatessasi ”Wolverines tuki” ja olet mukana tukemassa Wolverinesin urheilijoita ja yhteisöllistä toimintaa.

 

Varaukset: 045-258 4848
Tiedot:  www.mossaracing.fi

PID_3696

Tänne menopeli huoltoon ja korjattavaksi, näyttää sopimuksen seuralle neuvotellut Hasse Johansson

PID_3680


kuvat : Riitta Rinta-Tassi