Wolverines Pink suuntasi kauden toiseen ”turnaukseen” Tampereelle Angelsin vieraaksi. Turnaus oli jo alun perin vain ottelu Wolverines Pinkin ja Tampere Angelsin välinen sillä ECG:n kakkosjoukkue oli seuran talkoiden takia kiinni muualla. ECG:n rästiottelut tullaan sovittamaan erillisinä otteluina loppukaudeksi joukkueiden kesken sovittavana ajankohtana.Pink tre

Wolverines sai helteiselle Pyynikin kentälle noin 20 pelaajan rosterin. Ottelu alkoi erittäin tasaisissa merkeissä ja varsinkin molempien joukkueiden puolustukset hoitivat vastuunsa esimerkillisesti. Ensimmäisen puoliajan ainut maalisuoritus nähtiinkin Tampere Angelsin syötönkatkosta joka palautettiin maaliin asti. Lisäpisteyrityksessä epäonnistuttiin ja puoliajalle siirryttiin Tamperelaisten 6-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle wolverines teki muutoksia pelisuunnitelmaan ja tämän kautta hyökkäys saatiin rullaamaan. Christoffer Anttila ja Andrew Bull esittivät eritäin vahvaa juoksupeliä. Toni Asikainen ja Antti Akselin tarjosivat todellisen heittouhan. Kaksi nopeajalkaista laitahyökkääjää sekä kaksi myös pallon kiinniottamiseen kykenevää backia mahdollistivat monipuolisen pelivalikoiman käyttämisen ja tämä sai Tamperelais puolustuksen hieman hämilleen. Maalisuoritusten makuun pääsi Andrew Bull, Toni Asikainen ja kolmesti Christoffer Anttila. Antti Akselin oli myös puolustuksen puolella lähellä Touchdownia syötönkatkosta, mutta hänet saatiin pysäytettyä noin jaardin verran ennen maalia. Puolustus jatkoi hyviä otteita myös toisella puoliajalla korjasi Wolvot täydet sarjapisteet mukaan lukemin 18-38. Kiitokset Tamperelaisille mukavasta pelistä ja hienoista järjestelyistä!

 

-Jarno Elo