Keskushyökkääjä #92 Iiro Lahtinen eteni viitaniemessä 5,2 jaardin keskiarvolla

Helsinki Wolverines ja Jyväskylän jaguaarit kohtasivat reilu kuukausi sitten edellisen kerran, silloin Viitaniemen kentällä Jyväskylässä. Ahmalauma oli tuossa ottelussa selvästi vahvempi tuoden sarjapisteet kotiin lukemin 69 – 19. Wolverinesin heittosirkusta johtaneen Janne Lehtisen päivä sujui erinomaisesti 327 heittojaardin ja 7 maalin merkeissä. Ahmalaitureiden piteleminen oli Jaguille mahdotonta ja peräti kuusi eri laitahyökkääjää kävi kuittaamassa heitetystä pallosta kuusi pistettä taululle. Juoksupuolustuksessa Jaguaarit kuitenkin onnistuivat kohtalaisesti, sillä Wolverinesin juoksut jäivät ottelussa alle sataan jaardiin.

 

 

 

Pelinrakentajaa kaatamassa DE #72 Petri Pallari

 

 

 

Jaguaarien hyökkäys on muuttunut edellisestä tapaamisesta melkoisesti, sillä huippuatleettinen ja liukas Jerrel Jones on pelinrakentajan tontilla vaihtunut Christopher Jeffrey-Griggsiin. Jeffrey-Griggs pelasi kohtuullisen ottelun uudessa joukkueessaan edellisellä kierroksella Kuopio Steelersiä vastaan heittäen 180 jaardia ja kaksi touchdownia sekä juosten itse reilut 50 jaardia. Saa nähdä muuttaako pelinrakentajavaihdos Jaguhyökkäyksen dynamiikkaa ja miten Wolvojen puolustus osaa siihen reagoida?

Playoff-joukkueiden ollessa tässä vaiheessa kautta jo selvillä pelataan ainoastaan runosarjan sijoituksista, mutta edellisen kohtaamisen tapaan fyysistä ja tapahtumarikasta ottelua voidaan tulevalle lauantaiaamulle ennakoida. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ottelu pelataan Brahen kentällä jo alkaen kello 12, sillä iltapäivän mittaan Kallion kadut valtaa perinteikäs kantakaupunginosan ”korttelijuhla” Kallio Block Party ja myös Brahen kentälle on kaavailtu tapahtumaan liityen ohjelmaa.

Laitahyökkääjät #89 Siiskonen ja #85 Johnson

Sadesäätä on lupailtu viikonlopuksi koko pääkaupunkiseudulle, joten keskipäivän ottelua nauttimaan kannattaa saapua säänmukaisin varustein. Katettu katsomo toki suojaa yleisöä, eli märästä vaatetuksesta tulevat kärsimään lähinnä kentältä löytyvät henkilöt. Kesällä voi grillata sateessakin, joten kioski on tavanmukaisesti auki ja erilaisia herkkuja tarjolla. Tervetuloa!

Linkki ottelun Facebook -tapahtumaan

 

 

 

Kuvat: FSC Media, Riku Flink

-TT