Nousiainen

Puolustuksen linjamies Niko Nousiainen kotiutui heinäkuun puolivälissä Sveitsistä autettuaan maan pääsarjajssa, Nationalliga A:ssa pelaavan Basel Gladiatorsin niinsanotusti päätyyn asti. Churissa pelatussa loppuottelussa, Swiss Bowlissa dynastiamaista menestystä nauttinut Calanda Broncos oli kuitenkin selkeästi vahvempi vieden ottelun lukemin 42 – 6. Nousiaisen toivotimmekin jo tervetulleeksi takaisin maanantaina 24.7 pelatussa Indians-matsissa, jossa ”Node” niittasi säkityksen  lisäksi viiden jaardin miinustaklauksen ja vahvisti entisestään ahmapuolustuksen hyvin pärjännyttä etulinjaa.

 

 

 

Samaisena maanantai-iltana pelattiin Prahassa Tsekin mestaruudesta Czech Bowlissa suomalaisvoimin vahvistetun Ostrava Steelersin ja Prague Black Panthersin iskiessä yhteen Bittersligan loppuottelussa. Pelinrakentaja Oskar Drockila ja laitahyökkääjä Teemu Rantanen olivat molemmat tärkeitä palasia edellisellä kaudella alavireisesti pärjänneen joukkueen taistellessa tiensä finaaliin. Broncosin tapaan Black Panthers nauttii erittäin vahvasta kestomenestyksestä, eikä lukemat 28 – 0 jätä hirveästi varaa spekulaatiolle joukkueiden lopullisista voimasuhteista. Drockila ja Rantanen liittyvät ahmojen treenivahvuuteen lähipäivinä.

Rantanen

Drockila

 

 

Tulevana viikonloppuna edustusjoukkue viettää taukoa ja kehitysjoukkue saa vieraaksi erinomaisesti kakkosdivarissa pärjänneen, sarjan kärkipaikkaa pitävän Hanko Sun Cityn. Mikäli ”Blue team” voittaa ottelun, on sillä hyvät mahdollisuudet kotietuun tulevissa play-offeissa. Tervetuloa seuraamaan matsia Bragulle lauantaina 29.7. kello 13 alkaen!

-TT