Alkukauden Kouvola Indiansia edustanut laitahyökkääjä-heittopuolustaja Chris Green siirtyy loppukaudeksi Helsinki Wolverinesiin. Yksi kuluvan divarikaudenkauden kovimmista laitahyökkääjistä muuttaa siis Kouvolasta Helsinkiin ja tulee osallistumaan ahmalauman harjoituksiin jo kuluvalla viikolla. Karenssisääntöjen puitteissa Greenin on huilattava yksi ottelu, eli ensimmäisen kerran pelimies pääsee tositoimiin BYE-viikon jälkeen 5.8. Brahen kentällä Jyväskylän Jaguaareja vastaan.

Tiivistelmä Chrisin jenkkifutistaustasta:

Chris Green

”Aloitin pelaamisen Bristol Aztecsin U19 -juniorijoukkueessa. Liityin The Bristol Bride jenkkifutisakatemiaan, jossa pelasin kaksi vuotta, muunmuassa Bostonilaista high-school jengiä vastaan.Tämän jälkeen pelasin viisi kautta Aztecsin edustusjoukkueessa ja samalla edustin yliopistoni joukkuetta UWE Bulletsia. 2015 tein ensimmäisen ammattilaissopimukseni, joka oli Jyväskylän Jaguaarien kanssa. Olin tuolloin ykkösdivarin kiinniottotilastoissa toisella sijalla. 2016 pelasin Sveitsissä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Luzern Lionsin kanssa ja selvitimme tiemme finaaliin, jonka lopulta hävisimme niukasti. 2017 keväällä pelasin kuusi ottelua Tyresö Royal Crownsissa, jonka jälkeen tein sopimuksen Kouvola Indiansin kanssa. Minulle tarjottiin mahdollisuutta siirtyä Wolverinesiin ja olen todella valmis auttamaan joukkueen kohti Spagettimaljaa ja ykkösdivarin mestaruutta.”

Tervetuloa Wolverinesiin Chris!

-TT