Sunnuntaina 6.8. pelattiin U17 SM-sarjan toinen kierros. Brahen kentällä kohtasivat paikallispelissä kotijoukkue Wolverines ja Helsinki Roosters. Stadin herruudesta taisteltiin alusta lähtien mustelmia pelkäämättä ja pistesuoritukset olivat tiukoissa joukkueiden puolustusten pitäessä hyökkääjät kurissa.

Molemmat joukkueet onnistuivat kertalleen viemään pallon maalialueelle, mutta Roostersin lisäpisteen epäonnistuttua puoliajalle mentiin kotijoukkueen 7-6 johdossa. Puoliajan jälkeen molempien joukkueiden hyökkäyspeliä sekoitti kova sade. Roostersin hyökkäys jatkoi heittovoittoista hyökkäystä, kun Wolverines lisäsi juoksupelien määrää, mutta yllätti paikan tullen vastustajan takakentän heittopelillä. Molemmat joukkueet onnistuivat vuoron perään saamaan pallon maalialueelle, mutta epäonnistuneet lisäpistesuoritukset pitivät kotijoukkueen koko ajan edellä.

Tiukan pelin lopullinen ratkaisu nähtiin kun Wolverinesin puolustaja Deniz Unal katkaisi Roostersin pelinrakentajan heiton ja palautti pallon aivan vastustajan maaliviivan tuntumaan. Deniz pelasi ottelussa myös erittäin ansiokkaasti keskushyökkääjä.Kokonaisuudessaan onnistuneen puolustuksen lisäksi myös hyökkäysen linja pelasi hyvän ottelun antaen Wolverinesin QB Matias Kutvoselle aikaa ja tarvittessa raivatessa tilaa juoksuihin vahvaa Roosters-puolustusta vastaan.

Kahden SM-sarjapelin jälkeen kaksi ottelua voittanut Wolverines kohtaa Turku Trojansin ensi sunnuntaina 13.8. klo 15:30 alkavassa pelissä. Tervetuloa paikan päälle katsomaan Stadin kovinta U17-jefua!

Kuvat: Timo Ketonen

-Jan Sundblad