Sunnuntaina 13.8. Brahen kentällä Wolverines U17-joukkuetta vastaan asettui Turku Trojans. Kaksi edellistä otteluaan hävinnyt Trojans taisteli sisukkaasti ottelun alussa, kun peliä väännettiin Trojansin puolustusalueella. Wolverinesin puolustus piti Trojansin hyökkäyksen melkein jaardeitta, mutta Wolverinesin hyökkäys pysähtyi aina Trojansin ns. red zonelle, kun hyökkäys sai liikaa rangaistuksia.

Aivan ensimmäisen jakson lopussa Wolverinesin oli tyytyminen 25 jaardin potkumaaliin. Toisen jakson alussa Wolverinesin pelinrakentaja #15 Viuha yhdisti lyhyellä heitolla laitahyökkääjä #80 Ketosen, joka puhkaisi puolustuksen ja eteni upeat 73 jaardia Trojansin maalialueelle. Ketonen vastasi myös ottelun seuraavasta pistesuorituksesta kun Viuha – Ketonen löysivät jälleen toisensa 23 jaardin heittopelissä. Tällä kertaa myös lisäpiste onnistui.

Wolverinesin puolustus piti Trojansin hyvin kurissa läpi ottelun ja puolustuksen syötönkatkolla hyvään kenttäasemaan päässyt Wolverinesin rankaisi nopeasti keskushyökkääjä #33 Lugoran jyrätessä keskeltä turkulaispuolustuksen läpi.

Kahden lisäpisteen onnistuttua lukemat kotijoukkueelle 24-0. Maalia seuranneessa aloituspotkussa Wolverinesin onside-potku yllätti turkulaiset ja jälleen hyvästä kenttäasemasata aloittamaan päässyt Wolverines onnistui heittopelissä keskelle, josta pallon kiinni ottanut #6 Laalo juoksi pallon Trojansin maalialueelle. Aivan toisen jakson lopussa nähtiin myös puolustuksessa pelanneen Ketosen upea 80 jaardin pohjiin palautettu syötönkatko, joka kuitenkin hylättiin blokkaamisessa tapahtuneet virheen johdosta. Puoliajalle mentiin Wolverinesin 30-0 johdossa.

Kolmannen neljänneksen alussa Ketonen juoksi oikealta puolelta läpi hyvien blokkien saattelemana. Tämä olikin lopulta ottelun viimeinen pistesuoritus. Komeat suosionosoitukset kuittaisi ottelun lopussa U15-joukkueen keskushyökkääjä #33 Tornivaara, joka väisti hienosti turkulaisten taklauksia lentopotkujen palautuksissa.

Kolmen pelatun sarjapelin jälkeen Wolverinesin U17-joukkue jatkaa puhtaalla pelillä: kolme ottelua, kolme voittoa. Ensi lauantaina vastustaja kovenee kun Porvoo Butchers tulee Brahen kentälle vieraaksi. Ottelu alkaa miesten joukkueen välieräpelin jälkeen 18:30. Tervetuloa!

Kuvat: Timo Ketonen, Jan Sundblad

-Jan Sundblad