Helsinki Wolverinesin toista ”jenkkipaikkaa” miehittämään on kiinnitetty kulma-, ja takapuolustajana, ja tarvittaessa potkunpalauttajana pelaava Richard Chungong.

Pelimies on hankkinut kannuksensa yliopistosarja NCAA:n ykkösdivisioonan FSC-konferenssissa pelaavan Western Illinois Universityn väreissä, jossa pelasi kausilla 2013 ja -14 kaikki 24 ottelua, aloittaen jälkimmäisellä kaudella yhdeksän. Richard pelasi aloittaessaan sekä kulmapuolustajaa, että safetyä kuitaten jälkimmäisellä kaudellaan komeat 55 taklausta, 6 puolustettua syöttöä, sekä yhden peitetyn rähmäyksen.

Euroopankokemusta mies kartutti kaudella 2017 Unkarissa Dunaujvaros Gorrilaz:issa ja Szekszárd Bad Bones:issa komealla 12 ottelun tilastorivillä: 82 taklausta, joista 13 aloituslinjan takana, 17 syötöntorjuntaa, viisi syötönkatkoa, joista kaksi palautettuna maaliin, neljä aiheutettua rähmäystä, sekä kolme peitettyä rähmäystä, joista yksi maalialueella. Tämän lisäksi 640 palautettua jaardia 18:ta potkusta.

Chungongilta löytyy luonnollisesti valmiudet pelata myös laitahyökkääjänä, eli Päävalmentaja Titolalla on mahdollisuuksia vaihdella tarpeen mukaan Chungongia tai Crawfordia kentällä sekä hyökkäyksessä, että puolustuksessa. Päävalmenta Titola summaa tilannetta näin:

Urheilullisuus ja monipuolisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia vahvistuksille. Molemmat antavat meille mahdollisuuden muokata suunnitelmia tarkasti vastustajan mukaan, sekä mukautua kauden aikana.

Richard lähettää etäterveisiä Suomeen:

” I am happy to be given this opportunity and excited for the upcoming season. Looking forward to making a lot of plays this season and helping the team get a championship. And can’t wait to arrive in Finland! “

Tervetuloa Wolverinesiin Richard Chungong!

 

 

 

Kuten sosiaalisessa mediassa jo aikaisemmin luvattiin, on Wolverines saamassa viime kesältä tutun vahvistuksen, Englannista kotoisin olevan takapuolustajan,Natal Meleron takaisin riveihinsä. Natalin vahvat otteet viime kaudella Ruotsin pääsarjaa pelaavassa Tyresö Royal Crownsissa ja heinäkuusta eteenpäin Wolverinesissa toivat nuorelle Nottinghamin yliopistossa lakia opiskelevalle urheilijalle paljon yhteydenottoja.

Viime vuoden tapaan Melero käy ensin pelaamassa Ruotsin liigan läpi, tällä kertaa kestomenestyjä Carlstad Crusadersin joukkueessa ja saapuu sitten Suomeen, jotakuinkin

ykkösdivarin toiselle kierrokselle. Sanomattakin on selvää, että ahmalauma olisi toivonut saavansa pelaajan mukaan heti kauden alussa, mutta ymmärrämme, että urheilu-uran kannalta Crusadersin tarjous oli pelurille vaikea ohittaa. Natal lähettää Ahmaperheelle ja -faneille terveisiä, lupaa tulla ehjänä takaisin ja vannoo olevansa nälkäinen saattamaan loppuun sen, mikä viime kaudella jäi kesken. Myös Natalilta löytyy erinomaiset valmiudet asettua mukaan hyökkäysmuodostelmiin, vaikka ensisijaisesti häntä suunnitellaan peluutettavaksi puolustuksen takakentälle.

Tervetuloa takaisin laumaan Natal Melero!

 

-TT

Meleron kuva: Riitta Rinta-Tassi