Ykkösdivarin alkuun on kutakuinkin kaksi kuukautta aikaa, ja off-season-harjoittelu on sujunut suunnitelmien mukaan. Miesten joukkueelle on sovittuna harjoitusottelu Seinäjoella isännöivää Seinäjoki Crocodilesia vastaan 12.5. ja ahmojen U19 joukkue saa 21.4. vieraikseen Uppsalan urheilulukion jenkkifutislinjan RIG Academyn pelaajat Ruotsista, niinikään harjoitusottelun merkeissä. U19-treenimatsi pelataan Wolverinesin kotitantereella, Brahen kentällä kello 1330 alkaen.

Keskushyökkääjäksi ja tukimieheksi kaavailtu Joc Crawford joutui valitettavasti perumaan tulonsa Suomeen henkilökohtaisiin syihin vedoten, joten sopimus on purettu yhteisymmärryksessä seuran ja pelaajan välillä.

Crawfordin tilalle löydettiin päävalmentaja Titolan toimesta onneksi nopeasti todella vakuuttava korvaaja ja olemme erittäin innoissamme sopimuksesta Lindenwood University Belleville -yliopistossa pelanneen Kam Harrisin kanssa. Neljän kauden aikana Kam rikkoi koulunsa ennätykset sekä jaardeissa että maaleissa, juoksemalla huikeat 4031 jaardia, sekä tekemällä 42 touchdownia. Lukiotasolta Harrisilta löytyy kokemusta myös tukimiehen tontilta, joten ”hard nosed” -tyyppiseksi pelaajaksi tituleeratulla urheilijalla on valmiudet tukea tarpeen tullessa myös puolustusta.

Kam Harris esittelee itsensä näin:
”My name is Kameron Harris, preferably Kam. I´m Originally from East St. Louis, Illinois, Played football at Althoff Catholic in Belleville, IL and had a lot of success there. Went in to play college ball at Lindenwood University -Belleville.
I heard Finland is the number 1 happiest place in the world and where Santa Claus is supposedly from… nothing other than its cold but I’m very eager to learn more about the country.
My expectations for the season, well i hate to speculate or to try to predict the future, but I will say that I’m fully prepared to do my job in a professional manner, and at the best of my ability. I’m looking forward to tackling the season game by game and practices day by day”.

Head Coach Titola shares comments regarding this signing:
“We are very happy to sign Kam to our team. He has impressive University career with about 200 carries per season and over 5 yards average per carry. He’s very strong downhill runner and has rare combination to run over people as well as make big plays with his speed”.

Welcome to the Helsinki Wolverines Kam Harris!

Iiro Lahtinen

Kotimaisten pelaajien osalta tuikitärkeitä jatkosopimuksia viime kauden avainpelaajien kanssa on saatu solmittua ilahduttava määrä:

Varmakätiset laitahyökkääjät Marcus Siiskonen ja Niko Kantonen jatkavat Wolverinesissa tulevalla kaudella, kuten myös monipuolinen keskushyökkääjä Iiro Lahtinen.

Hyökkäyksen linjan vahvuus säilyy lähes ennallaan Emppu Jauhasen, Pasi Kallion, Kimmo Korpinoron, Tomi Ristilän ja Juipe Voutilaisen jatkaessa ahmapaidassa.

Pelinrakentajat Oskar Drockila ja Thomas Wolff Clausen tarjoavat todella laadukasta syvyyttä Robert Johnsonin takana ja pääsevät varmasti näyttämään taitojaan myös divarissa kauden aikana.

Puolustuksen linjassa hyökkäyksien häirinnästä etulinjassa vastaavat paluumuuttaja Markku Heinäsen rinnalla räjähtävä voimanpesä Toni Lindholm, taitava heittoryntäysspesialisti Verneri Jaakkola, sekä luotettava veteraani Niko Viik.

Tukimiesten viime kauden säkki- ja taklaustilastojen kärkinimi Joni Alakotila tulee tälläkin kaudella olemaan tärkeä linkki ahmapuolustuksen toisessa aallossa.

Lindholm & Jaakkola

 

Muutamia mielenkiintoisia nimiä tullaan vielä julkistamaan lähiaikoina, joten kannattaa pysyä kuulolla!

-TT

 

Lahtisen ja Lindholm & Jaakkolan kuvat: FSC Media / Riku Flink