Kuopiosta Helsinki Wolverinesiin saapunut Charles Wort uskoo saapuneensa itsevarmaan joukkueeseen. Hän haluaa tuoda joukkeeseen monipuolisuutta ja sitä uskomme hänen myös tuovan. Wort on pelannut hyvin puolustuksessa, hyökkäyksessä sekä erikoisjoukkueessa. Tämä monitaituri tuo kaivattua vahvistusta heikoimmille osa-alueille.

Päävalmentaja Kari Titola kommentoi: ”Charles on todella hyvä urheilija ja pystyy tekemään isoja pelejä kaikilla kolmella osa-alueella. Hän oli viime kaudella liigan paras laitahyökkääjä jaardeissa per peli sekä liigan toiseksi paras pistemies. Juteltuani hänen kanssaan olen varma, että saamme hänestä hyvän, joukkueen eteen töitä tekevän pelaajan, meidän jo vahvan takakentän tueksi.”

Kuvahaun tulos haulle charles wort

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.