Helsinki Wolverines haluaa toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Terrell Jacksonin riveihinsä. Tämä mies on tunnettu 69ers ajoistaan ja tulee tuttavien pelaajien ympäröimäksi myös meidän pelikentällämme. Odotamme innolla tuloksia, joita Terrell Jackson aikoo tuoda ensi kaudella. Päävalmentajan Kari Titolan kommentit:

”Terrel on yksi parhaista Suomessa pelanneista takamiehistä. He muodostivat todellisen lukon RJ:n kanssa 69ers:in takakentällä muutama vuosi sitten. Takakenttämme on nyt laaja ja laadukas. Uskon, että heillä tulee olemaan hauskaa ja tekevät paljon isoja näyttäviä pelejä.”

Terrell Jackson

Kysyimme myös Jacksonilta, miltä hänestä tuntuu tulla Ahmoihin ja näin mies vastaa:

I know several players from before and the team that is being built is something I want to be part of. My previous season was 2015 with the 69ers. It was a great season with a great team, unfortunately we came up short one game before the finals. To the fans, come out and show your support and enjoy some great football!”

Mies näyttää viihtyvän joukkueessa ja vaikuttaa valmiilta Vaahteraliigan voittoa tavoittelemaan. Tervetuloa myös toimituksen puolesta!

 

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja

 


 

 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):

Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. Divaria ja 3. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!

Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.

Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.
Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.