Kausi Naisten I-divisioonassa alkaa Wolverines Ladiesin osalta perjantaina 9.7. kotipelillä Lohja Lionessesia vastaan. Joukkueet pelasivat kaudella 2020 toisiaan vastaan kerran, jolloin Lionesses oli vahvempi lukemin 0-46 (0-24). Klo 18:30 käyntiin potkaistava peli on kummankin joukkueen kauden avaus, sillä Lohjan ensimmäinen peli peruuntui korona-altistuksen takia. Kuinka valmiita joukkueet ovat kauteen?

Ottelun prinsiipit:

  • “Liikerit”
    Lohja Lionesses on solminut kaudelle 2021 farmisopimuksen Naisten II-divisioonaan tiputtautuneen Hämeenlinna Tigersin kanssa. Kuinka tämä “Liikeri-lauma” on hitsautunut yhteen?
  • Wolverines-rosteri
    Kulunut talvi on rokottanut Wolverinesin rosterilaajuutta. Kahdella sarjatasolla pelaava joukkue lähteekin “liikeri-jahtiin” seikkailumielellä, ja kuin Jumanjin jäljiltä – juuri kukaan ei pelaa siellä missä heidät on totuttu näkemään. Nähdäänkö ns. liigapelaajia myös divarissa?
  • Lohjan hyökkäyksen identiteetti
    Viime kaudella oli selvää, että Lionesses-hyökkäyksessä näkyi sekä päävalmentaja Marko Vartiaisen että apuvalmentaja Robert Johnsonin sormenjäljet. Vartiaisen perinteisempään juoksuhyökkäykseen oli liitetty paljon ”RoJon” Air raid -heittokonsepteja. Nähtäväksi jää, onko tällä kaudella Lohjan hyöykkäys painottunut enemmän juoksupeliin Johnsonin puuttuessa valmennustiimistä.

Pe 9.7. klo 18:30 – Helsingin Velodromi, ulkokenttä
Naisten I-divisioona: Wolverines vs Lionesses
Ottelutapahtumaan on vapaa pääsy ja paikalla palvelee myös kioski.
Maksuvälineenä käyvät sekä käteinen että kortti.

Ottelua voi myös seurata @wolverines_ladies Instagram storiesin live-seurannasta.

🏈 Facebook-tapahtuma
🏈 Naisten I-divisioonan kauden 2021 otteluohjelma