Helsinki Wolverines on valinnut uuden pelinrakentajan jäljellä olevalle kaudelle 2021. Jordan Williams (Central Methodist Eagles NAIA) on solminut pelaajasopimuksen Wolverinesin kanssa kauden loppuun saakka. Williams pelasi viimeisen kautensa Eagleseissa vuonna 2019. Tilastoihin jäi 2183 heitettyä jaardia ja 16 heitettyä touchdownia. Heittojen onnistumisprosentti on tältä ajalta 59 %. Hän juoksi 349 jaardia ja 11 touchdownia. Hänet valittiin myös HEART All-Conference 2nd teamiin vuonna 2019.

Cedric Johnson lähtee joukkueen kokoonpanosta omasta päätöksestään. Päävalmentaja Mattingly toteaa: ”pelinrakentajan vaihtaminen oli oikea päätös tämän kauden jatkolle. Tarjosimme Cedricille mahdollisuutta jäädä joukkueeseen laitahyökkääjän pelipaikalle, mutta hänen elämäntilanteensa sekä perhesyyt painoivat vaakakupissa tällä hetkellä jalkapalloa enemmän. Joukkue ymmärtää täysin Cedricin päätöksen. Haluamme kiittää Cedriciä kaikesta, ja ennen kaikkea siitä, että hän antoi 100 % itsestään Wolverinesille.