Runkosarjan keskinäisten otteluiden ensimmäinen kierros tulee Wolverines Ladiesin osalta sunnuntaina täyteen, kun Velodromille saadaan vieraaksi Raisio West Coast Phoenix. Joukkueet ovat pelanneet Vaahteraliigassa vasta kerran toisiaan vastaan, sillä West Coast Phoenix on viime vuoden sarjanousija. Tällöin ottelu päättyi Wolverinesin voittoon lukemin 37-0 (16-0). Kummankin joukkueen alkukaudella on näkynyt vielä haastavan talven jäljiltä kankeutta. Kumpi vie nimiinsä kauden avausvoiton?

Ottelun prinsiipit:

  • 2 pistettä jaossa
    Kummankin joukkueen kausi on alkanut kahdella tappiolla. Tässä vaiheessa pistetilin avaus olisi iso henkinen voitto, sillä se tuo joukkueen askeleen lähemmäksi vähintään välieräottelua. Kumpi tahtoo voittoa enemmän?
  • WCP heittohyökkäys
    Viime kaudella Wolverines aiheutti WCP:n juoksuhyökkäykselle takapakkia, ja raisiolaiset pyrkivät etenemään enemmän ilmateitse. Myös tällä kaudella jaardeja on haettu paljon pelinrakentaja Ronja Sulinin heittojen kautta, jatkuuko sama myös sunnuntaina?
  • Pelin kulku ja alku
    Edellisessä ottelussaan Turku Trojansia vastaan WCP onnistui pitämään lukemat 7 pisteen erossa puoliaikaan saakka. Wolverines Ladiesin hyökkäys taas on alkukauden herännyt kunnolla vasta toisella puoliajalla. Miten kuumuus ja rostereiden koot vaikuttavat pelin kulkuun?

Su 18.7. klo 16 – Helsingin Velodromi
Naisten Vaahteraliiga: Wolverines vs West Coast Phoenix

Liput tapahtumaan 5€, lipunmyynti portilla.
(Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi)

Ottelua voi myös seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ kautta, tai @wolverines_ladies Instagram storiesista

🏈 Facebook-tapahtuma
🏈 Naisten Vaahteraliigan kauden 2021 otteluohjelma
🏈 Naisten Vaahteraliigan kauden 2021 sarjataulukko