Helsinki Wolverinesin U20-joukkue tarjosi hyvän vastuksen Roostersille, joka ottelun alussa oli selvästi yllättynyt Wolverinesin päivän iskuvoimasta. Tasokkaan ja tapahtumarikkaan pelin pisteet lähtivät lopulta naapuriin lukemin 22-24 (14-6). Joukkueiden hyökkäykset etenivät ottelussa lähes yhtä monta jaardia – Wolverines heittäen ja Roosters juosten. Helsinki Wolverinesin pelaajista esille nousi jälleen varsinkin kahden TD:n #34 Matias Tuominen, joka eteni QB-paikalle nousseen nuoren #4 Fiso Salaman heitoilla yhteensä yli 150 jaardia. Matiakselle kirjattiin ottelun alussa myös pelin pisin yksittäinen suoritus, kun Matias nappasi Fison heiton keskeltä ja juoksi 90 jaardia maaliin. Melkein yhtä pitkä heittopeli nähtiin toinen neljänneksen lopussa, kun Wolverinesin #29 Paul Ghansah eteni lähes 70 jaardia maaliin.

Hyvin pelanneen Wolverines-puolustuksen näyttävin yksittäinen suoritus oli #26 Kaiden DeBock palauttama 60 jaardin syötönkatko. Valitettavasti hyökkäys ei pystynyt kääntämään tätä hyvää kenttäasemaa lopulta pisteiksi. Vastapuolelta Roostersin väkivahva RB #88 Henri Kaasinen oli vaikea pysäytettävä. Henri eteni itse juoksuilla lähes 200 jaardia. Toinen Roosters-pelaaja, joka nousi esiin etenkin toisella jaksolla oli #33 Tommy Nylund, joka kolmella näyttävällä syötönkatkolla käänsi peliä väkisin vierasjoukkueelle. Wolverinesin hyvä taistelu ei tällä kertaa tuonut pisteitä, mutta mikäli Wolverines pystyy vastaavaan suoritukseen kuin Roostersia vastaan, nähdään Vaasassa ensi sunnuntaina varmasti tiukka vääntö U20 SM-sarjan viimeisistä sarjapisteistä.

Teksti ja kuvat Jan Sundblad