Read in English

 

Naisten jenkkifutiksen alkeiskurssi 2023

– Ilmoittaudu mukaan nyt!

INFO:

  • Alkeiskurssin harjoituspäivät: keskiviikot 1.11., 8.11., 15.11., 22.11., ja 29.11.
  • Harjoitusaika: klo 20:00 – 21:45
  • Harjoituspaikka: Talin jalkapallohalli, Purokatu 8, Helsinki
  • Kenelle: Henkilöille, jotka voivat kilpailla naisten jenkkifutiksessa – 2008 syntyneet ja sitä vanhemmat
  • Hinta: Kurssi on ilmainen
  • Mitä mukaan: Nappikset tai lenkkarit, oma vesipullo
  • Miten ilmoittaudutaan: Lomakkeella

 

Helsinki Wolverinesin naisten sarjoissa kilpaileva joukkue järjestää ilmaisen jenkkifutiksen alkeiskurssin!

Kurssin viidellä harjoituskerralla tutustutaan jenkkifutiksen perusteisiin hyökkäyksen ja puolustuksen eri pelipaikkojen näkökulmasta. Harjoiteltavia lajitaitoja ovat esimerkiksi pallon kiinniotto, pallon kantaminen, blokaaminen ja taklaaminen. Kurssin edetessä osallistujat pääsevät treenaamaan myös joukkueen lainaamilla jenkkifutisvarusteilla ja kurssin huipennuksena on pelillinen treeni, jossa hyödynnetään opittuja taitoja.

Alkeiskurssi järjestetään marraskuun joka keskiviikko klo 20-21:45 Talin jalkapallohallissa (Purokatu 8). Treeneihin tarvitset vain nappikset tai lenkkarit sekä oman vesipullon.

Ilmoittautuminen ei sido mihinkään – voit tutustua lajiin ja tunnustella mahdollista tulevaa pelipaikkaasi niillä kerroilla, kun aikatauluusi sopii. Saat tarkempaa tietoa jenkkifutiksen aloittamisesta kurssin jälkeen.

Kurssille osallistuvat ovat halutessaan tervetulleita myös seuran yhteisiin lajitreeneihin (tiistaisin klo 20-22 ja torstaisin klo 20:30-22).

Meille ovat tervetulleita kaikki omana itsenään, ilman syrjintää tai sen pelkoa. Lämpimästi tervetuloa mukaan Helsinki Wolverinesin jefuperheeseen, ilmoittaudu mukaan nyt!

Heräsikö kysyttävää? Laita viestiä IG:ssä (@wolverines_ladies) tai sähköpostilla osoitteeseen: naiset@helsinkiwolverines.com

 

Ilmoittautumislomake

Avaa uuteen välilehteen

 


Helsinki Wolverinesin naisten sarjoissa kilpaileva joukkue on lajissaan yksi Suomen menestyneimmistä! Joukkue koostuu kymmenistä pelaajista, joista monet edustavat myös Suomen maajoukkueessa. Joukkue on saavuttanut viimeisen seitsemän vuoden aikana seitsemän SM-mitalia, joista neljä kultaista ja kolme hopeista. Joukkue pelaa SM-sarjan (Naisten Vaahteraliiga) lisäksi alempaa sarjatasoa, tavoitteenaan mahdollistaa pelaajien kehitys, eri tasoiset harrastusmahdollisuudet ja laajempi peliajan jakaminen.