Nyt on aika keskittyä suomalaisiin pelaajiin Helsinki Wolverinesin sinisissä väreissä. Sopimukset kertovat hyvästä tulevasta kaudesta ahmalaumalle. Uskomme joukkueen olevan vahvempi kuin koskaan ja tähtäimessä on Vaahteraliigan finaali ja lopulta voitto! Toivotamme tervetulleeksi voittoa tavoittelemaan seuraavat pelaajat: Julius Vuosenturja, Janne Järvinen, Henri Nordström, Rasmus Laalo, Turo Lipponen, Joonas Hämäläinen, Tomi Jokinen, Timo Mattila, Niko Viik, Erik Taipale.

 

Suomalainen Karri Kuuttila jatkaa pelaamista Wolverinesissa ensi kaudella. Kuuttilaa voidaan kuvailla ammattilaiseksi amerikkalaisessa jalkapallossa, sillä hänellä on rikas historia urheilijana Yhdysvalloissa. Kuuttila aloitti uransa Lock Havenin yliopistossa ja pelasi myöhemmin puoliammattilaisena Maryland Blizzard joukkueessa. Kuuttila on Suomessa pelannut aikaisemmin Helsinki Wolverinesissa ja Turku Trojansissa.

Kuuttilan mukaan viime kausi oli rento ja hänellä oli rento olo peleissä, joissa pelasi. Tämä johtui hänen kokemuksesta ja toistoilla hiotusta tekniikasta. ”Kun tekniikka on kohdallaan, ei tarvitse vääntää niin hirveesti” toteaa Kuuttila. Kuuttila palaa Wolverinesiin monesta syystä, mutta päällimäisenä syynä on mahdollisuus kilpailla suomenmestaruudesta. Kuuttilan terveiset faneille: ”Win, win, win no matter what! Tulkaa kesällä kannustamaan peleissä, sillä tässä joukkueessa on jotain ainutlaatuista!”. Tervetuloa Wolverinesiin Karri!

 

joonashämäläinen.jpg

© Jarmo Vehkomäki, 2012

Myös vaarallisena ahmana hyökkämään ensi kaudella pääsee Joonas Hämäläinen. Hämäläinen on pelannut aiemmin Roostersissa ja vienyt pokaalin Wolverinesin nenän edestä vuosina 2012 ja 2013. Vuonna 2016 Hämäläinen toimi hyökkäyksen linjavalmentajana Sinisissä. Nyt hän on enemmän kuin valmis voittamaan sen joukkueelle kenelle se todella kuuluu ja maalaamaan Stadin siniseksi!

Hämäläisen mielestä on mahtavaa päästä pelikentälle tutun pelinrakentajan Robert Johnsonin kanssa. ”RoJon kanssaon aina kommunikaatio toiminut!” sanoo Hämäläinen muistellessaan yhteistyötä Johnsonin kanssa vuonna 2013. Wolverines on Hämäläisen mielestä kasvanut loistavaksi joukkueeksi ja uskoo aidosti sen pelaajien haluavan kehittyä Suomen parhaiksi. Hämäläisen omat odotukset on voittaa Suomen mestaruus ja kehittyä itse pelaajana. Joonas Hämäläinen toivottaa fanit tervetulleeksi seuraamaan pelejä: ”Tulkaa katsomaan, kun sininen jyrää kaikki alleen”. Tervetuloa Wolverinesiin Joonas!

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, Tiedottaja


Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.