Helsinki Wolverines kirjoittelee sopimuksia pelaajien kanssa ja pyrkii kehittymään seuraavalle tasolle tulevaa Vaahteraliigaa varten. Talvi on tulossa, mutta ahmojen rosteri ei jätä kylmäksi ja talviharjoitukset on saatu hyvin käyntiin. Seuraavalle kaudelle siniseen pukeutuvat: Olli Koivunen, Petteri Mäkelä, Juho Jousmäki, Eetu Päiväniemi, Pietari Koskenniemi, Kai Myrskog, Lauri Andersson, Santtu Lehtonen, Miska Varis, Anders Gyllenbögel, Oskar Drockila, Joni Alakotila, Heikki Kuusirati, Willy Lindfors, Roope Luomanpää ja Kimmo Suoniemi. Tervetuloa Vaahteraliigaan!

 

Helsinki Wolverines iloisesti myös ilmoittaa viime kaudelta tutun tähtipelaajan Cedric Johnsonin sopimuksen allekirjoittamisesta. Cedric on jo faneille tuttu kasvo pelikentältä ja viime kaudella hän toi ahmalaumalle 17 touchdownia ja 907 edettyä jaardia. Valmentaja Kari Titola kommentoi asiaa näin: ”Cedric Johnson on päättänyt jatkaa uraansa hyvin menneen kauden johdosta. Cedric on tunnollinen pelaaja ja paras mahdollinen valmennettava. Nyt, kun veljesten Cedricin ja Robert Johnsonin kemiat ovat hioutuneet yhteen, uskon jäljen olevan timanttia Vaahteraliigassa”. 

 

Cedricin haastattelu:

What are your goals for season 2019 in The Maple League?

My personal goal for the season is to be the best receiver in Finland, if not Europe. With having Robert Johnson as the signal caller/trigger man at quarterback, honestly, I don’t see why this can’t happen. And of course, for my ultimate goal, which I hope is the same for everybody else that rock those Wolverines colors, is to be maple league champs come September.”

 

Why Helsinki Wolverines?

I see it like this, outside of Porvoo the wolverines (this season will make my 7th season playing with the wolverines) is the only other team that I have had success with on the field here in Finland. As with Taft and the 69ers which I both played a season for. Neither one of those seasons went as planned and they both were pretty much losing seasons in my eyes.  For both of those seasons we didn’t make at least the playoffs, something that I have done every year since playing in Finland except for my last season with the wolverines and that’s make the playoffs. During one of those seasons I suffered a shoulder injury during the first game of the season which required me to have surgery after playing only 3 games. Also, I have played with the wolverines the last two seasons, so I know the offensive system. I enjoy playing with these guys from the wolverines and I get to play with my big bro Robert which is a blessing and a great place to be. If you play wide receiver, he gonna throw the ball at least 85% to 90% of the time. So, it makes sense for me to end my football career with the Wolverines.”

 

Is there anything you would like to say to the fans?

Come out and support the defending 1st division champs as we move up to The Maple League. It’s gonna be a great summer especially for you Wolverine fans, grab your popcorn ‘cause we gonna put on a show!! Wolverines Maple Bowl Champs 2019!! Let’s get get get it!”

 

 

Helsinki Wolverines
Niko Rättö, tiedottaja


 

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta – avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.