Helsinki Wolverines on kiinnittänyt pelinrakentajakseen 27-vuotiaan amerikkalaisen, jolla on edessä jo viides kausi Euroopassa. Edelliset kaudet ovat kuluneet ensin Saksan alasarjassa, sitten pari kautta Puolassa ja viimeinen, loukkaantumisen rikkonut kausi Tanskassa. Tosin toinen Puolan kausi jäi tyngäksi seuran talousvaikeuksien vuoksi. Morovick (188/90) on pelinrakentajaksi kohtuullisen nopea ja ketterä, kuten ennätykset 40 jaardilla (4,68) sekä ketteryystesti (4,04) osoittavat.

Morovickin Yliopistoura ei kulkenut aivan tavallista reittiä, sillä ensin päälaji oli Baseball korkeimmalla sarjatasolla. Tämän jälkeen hän haki vauhtia Junior Collegesta, jossa suoritukset riittävät vakuuttamaan Central Connecticut State Yliopiston 1-AA-tasolla. Viimeisen kauden Timothy pelasi NAIA-sarjaa ja ura päättyi sarjan Senior Bowl-otteluun.

Ensimmäinen Euroopan vuosi kului Saksan alasarjassa ja hyvin sujunut kausi poiki sopimuksen Puolan kovassa nousussa olleeseen liigaan. Morovick valittiin sarjan parhaaksi pelaajaksi ja hänen johdollaan Wroclaw Panthers eteni aina CEFL-sarjan finaaliin Swarco Raidersia vastaan.

Welcome to Wolverines Timothy!