Yllättävien käänteiden myötä yksi Wolverinesin pelinrakentajista poistuu väliaikaisesti ahmatalon muonavahvuudesta. Maajoukkuetason urheilija Oskar Drockila sai pikakomennuksen Tsekkeihin, kun maan pääsarjaa pelaavan Ostravalaisen jenkkifutisjoukkueen Steelersin suunniteltu pelinrakentaja ei siirtopaperiongelmien takia kykenekään edustamaan joukkuettaan tulevalla kaudella.

Steelersin kanssa tulevasta kaudesta sopimuksen tehneen, jo aikaisemmin Ostravaan matkustaneen Wolverineslaitahyökkäjä Teemu Rantasen vinkistä joukkueen valmennus otti Oskariin yhteyttä, kun selvisi, että heillä on akuutti pelinrakentajan mentävä aukko. Vain muutamaa päivää myöhemmin Oskar oli jo junassa matkalla Prahasta Ostravaan. Drockila on luvannut Rantasen tavoin palata ahmavahvuuteen heinäkuussa, kun Tsekkilän kausi on päättynyt.

Helsinki Wolverines toivottaa onnea ja olemme todella ilahtuneet nuoren huippulahjakkuuden saamasta upeasta mahdollisuudesta! Oskari puolestaan lähettää ahmaperheelle ja Wolverinesfaneille terveisiä ja toivottaa onnea kaikille pian alkaviin kausiin.

Asiasta ehti uutisoida myös SAJL nettisivuillaan.

Pitkän ja menestykseekkään uran puolustuksen linjamiehenä pelannut Aki Rinne on liittynyt Helsinki Wolverinesin miesten valmennusryhmään. Maajoukkueen lisäksi Rinne on urallaan edustanut Roostersia, Crocodilesia, Wolverinesia ja Butchersissa ja ylsi useana liigavuonna tilastoissa puolustuksen linjamiesten kärkikastiin.

Rinne ottaa vastuulleen luonnollisesti puolustuksen linjan koutsaamisen ja tulee olemaan huippuvahvistus jo ennestään todella laadukkaaseen ja ammattitaitoiseen valmennusryhmään. Tervetuloa tiimiin Aki!

-TT