Helsinki Wolverinesin miesten joukkueen kausi alkaa pitkän talven jälkeen tulevana lauantaina, 20.5 Hangossa Rukki Arenalla kello 1400 kakkosdivisioonan ottelulla. Hanko Sun City oli useana vuonna Wolverinesin kehitysjoukkueen mieluisimpia vakiovastustajia, mutta nyt on vierähtänyt muutama kausi siitä, kun aurinkokaupungin joukkueesta on päästy ottamaan mittaa. Sun City on aina ollut tiukka ja kovaa pelaava, mutta erittäin reilu vastustaja ja ahmalassa olemme iloisia siitä, että pääsemme aloittamaan miesten kauden juuri tätä joukkuetta vastaan. Lisäksi Rukki Arenan luonnonnurmi on perinteisesti ollut erinomaisessa kunnossa ja pelialustana lähes täydellinen.

Puolustuksen koordinaattori Vesa Kortelainen summaa harjoituskautta ja enteilee tulevaa ottelua seuraavasti:

Valmistautuminen kokonaisuudessaan on sujunut hyvin. Ollaan päästy vetämään ehjä offseason ja saatu ajettua uusia pelaajia sisään ahmalaumaan. Oma hyökkäyksemme pakottaa meidän puolustuksen antamaan parastaan jokaisissa treeneissä.
Wolverinespuolustus tulee tällä kaudella olemaan monipuolinen ja meillä on paljon pelaajia jotka ovat valmiita astumaan esille ja uskon, että ratkaisijat voivat hyvinkin vaihtua viikosta viikkoon.
Uskoisin, että Hangon hyökkäyksen todellinen kivijalka on hyökkäyksen linja joka kykenee blokkaamaan kurinalaisesti yksikkönä. Heiltä löytyy kokeineita ja pelottomia keskushyökkääjiä, eikä pidä unohtaa maajoukkueessakin esiintynyttä pelinrakentaja Berndtssonia. Tarkkana pitää tulevana lauantaina olla, mutta me ollaan valmiita!”

Kakkosdivisioona siis pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna ja ensimmäinen Wolverinesin kehitysjoukkueen, Bluen kotiottelu pelataan seuraavana lauantaina 27.5. Tässä linkki eventtiin.

Ykkösdivari puolestaan potkaistaan liikkeelle ahmojen kotiottelulla helluntaina 4.6. ennakkoon kovimmaksi vastustajaksi veikattua Kuopio Steelersiä vastaan ja samana iltapäivänä Wolverines Ladies mittaavat Naisten Vaahteraliigan neljännen kierroksen ottelussa paikallisvastustaja Roostersin iskukyvyn.

-TT