Olemme innoissamme voidessamme julkistaa jo tässä vaiheessa kaksi avainpelaajaa tulevalle kaudelle:


Cedric Johnson jatkaa ahmapaidassa myös ensi kesänä ja osallistuu harjoitteluun läpi talviharjoittelukauden. Huikeita yksilösuorituksia menneenä kesänä esittänyt C. Johnson on edelleen huipputasolla pelaava ja käsittämättömän monipuolinen urheilija ja kertoi olevansa tyytyväinen saadessaan jatkaa pelaamista Wolverinesissa.

 

 

Paluumuuttajaksi laskettava hyökkäyksen linjamies Karri Kuuttila kaivaa hartiasuojat kaapista päävalmentajapestin jälkeen ja vetää ylleen sinikeltaista, edustettuaan useamman kauden välissä Turku Trojansia.

Kuuttila summaa päätöstään palata Wolverinesiin:

”Olen päättänyt jatkaa peliuraa, koska haluan taas kerran taistella vallihaudoissa. Viimekausi Trojansin päävalmentajana opetti minulle erittäin paljon. Uskon, palaavani fiksumpana pelaajana kentille valmennuskauden jälkeen. Tulen suurella todennäköisyydellä olemaan jenkkifudiksen parissa peliurani jälkeen valmentajana, koska tämä laji on minulle suunnattoman tärkeä osa

arkea. Wolverinesiin on helppo palata, koska olen siellä aloittanut Vaahteraliigaurani. Valintaan vaikutti myös muut työkuviot pääkaupunkiseudulla. Odotan joukkueelta vahvaa divarikautta, jossa tavoitteena mestaruus ja sen jälkeen Liiga. Itseltäni odotan fyysistä dominoivaa linjapelaamista ja pannukakkujen laskemista HUDL:in avustuksella. Olen kiitollinen ja ylpeä Trojans vuosistani, mutta samalla innostunut muutoksesta”.

 

Mikäli jenkkifutis kiinnostaa tosimielessä, harrastuksena, tai voisit harkita seuratoimintaa Ahmaperheessä ota rohkeasti yhteyttä!
Yhteystiedot löytyvät TÄSTÄ

-TT