Ykkösdivisoonan ja Spagettimaljan voittoon kauden 2018 päättänyt Helsinki Wolverines on aloittanut kauan odotetun Vaahteraliigapaluun valmistelun jo hyvissä ajoin. Vapaaehtoiset, kuntoharjoittelu edellä, vedettävät treenit on jo aloitettu ja ensimmäisen yhdysvaltalaispelaajan kanssa päästy sopimukseen.

Keskushyökkääjä William ”Will” Young on kotoisin Texasista ja edusti yliopistourallaan Southeast Missouri Statea. Vahvimmalla kaudellaan, 2016 pelimies nettosi 838 juoksujaardia ja 6 touchdownia ja sai arvostetut all-conference ja all-American kunniamaininnat. Euroopan pelikentillä Will teki debyyttinsä viime kaudella Tsekin liigan Prague Black Panthersissa siivittäen joukkueensa puhtaalla rekordilla 25. kerran pelattuun Czech Bowl:iin Ostrava Steelersiä vastaan. Vahvoista otteista kertovat vain hieman alle 1000 juoksujaarida 8,5 jaardin keskiarvolla ja 16 touchdownia, sekä parhaan keskushyökkääjän titteli. Finaalissa Young kantoi palloa huikeat 179 jaardia ja vei pelivälineen maalialueelle kahdesti. Mustat pantterit voittivat loppuottelun ja Tsekin mestaruuden vuosimallia 2018 lukemin 30-7 ja William palkittiin finaalin arvokkaimman pelaajan palkinnolla.

William Young esittelee itseään:
Olen kotoisin yhdysvaltojen parhaasta osavaltiosta, Texasista, ja koko perheeni on kotoisin sieltä. Olen tottunut tekemään kovaa duunia ja teen kaikkeni päästäkseni tavoitteisiini, jotain mistä kannan ylpeyttä. Enkä todellakaan aio muuttaa tapojani jatkossakaan. Vaahteraliiga saa olla varuillaan, sillä tulemme Wolverinesin kanssa lunastamaan paikkamme siellä, missä meidän kuuluu olla. Odotan valtavasti pääsyä pelaamaan Helsingin parhaiden futisfanien, luonnollisesti siis Wolverines -fanien edessä. Tästä tulee hitonmoinen kausi, enkä malta odottaa!”

Päävalmentaja Kari Titolan kommentit:
We are very excited to have signed Will to our team. After discussions and meeting with Will, we came to realize how good of a match he would be to our team as a person. Will has experience with great success in playing football in Europe before and knows where he’s coming to. He also had impressive college career in Southeast Missouri State with over 800 rushing yards on his senior year.”

Welcome to the Wolverines Will!

***

Helsinki Wolverines toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet lajista kiinnostuneet tai uutta aloitusta harkisevat sekä nykyiset pelaajat, jotka ovat kiinnostuneet Helsinki Wolverinesin Miesten joukkueiden toiminnasta avoimiin harjoituksiin 15.10.2018 – 15.12.2018 asti. Treeniaikataulut ovat Talin Jalkapallohallissa (Purotie 8, Helsinki):
Ma klo 21
Ke klo 20
Su klo 16

Mukaan tarvitset Verkkarit/Shortsit + lenkkarit.

Helsinki Wolverinesin miesten joukkeet pelaavat kaudella 2019 Vaahteraliigaa, 2. tai 3. Divaria ja 4. Divaria, joten joukkue ja peliaikaa löytyy kaikille kaudelle 2019!
Naisten joukkueet osallistuvat Naisten Vaahteraliigaan ja 1 Divisioonaan.
Wolverinesilla on aikuisten lisäksi juniorijoukkue kaikissa juniorisarjoissa.

Lisätietoja info@helsinkiwolverines.com tai Isto Laalolta (040 552 8756)

Tervetuloa mukaan olit sitten vanha tekijä, tai uutta harrastusta harkitseva.

 

Will Young Highlight

William Young Hudl

-Wolverines tiedotus