Helsingin Mäkelänkadulla sijaitseva Kebab-ravintola King Kebab on vuonna 2007 perustettu perheyritys. King Kebab on saanut useita mainintoja, mm yksi Helsingin alueen Top 3 Kebab ravintoloista (MTV3) , eat.fi sijoitti King Kebabin viiden parhaan pikaruokaravintolan listalle ja Helsingin Sanomien NYT-liitteessä kunniamaininta. King Kebab onkin monelle Wolverinesin pelaajalle ja huoltajalle entuudestaan tuttu paikka, hyvä ruoka vetää nälkäisiä pelimiehiä ja -naisia puoleensa.

Jonas Ojala King Kebabista kertoo Helsinki Wolverinesin olleen luonteva valinta yhteistyökumppaniksi. ”Haluamme olla tukemassa nuorten tasa-arvoista liikkumisen mahdollisuutta, urheilu ja erityisesti lasten ja nuorten urheilu on lähellä sydäntämme.”

Yhteistyö tuo yllätyksiä myös katsojillemme kesän kotiotteluissa – muista tulla paikalle !

Lisätietoa King Kebabista, klikkaa oheista linkkiä ->
https://www.kingkebab.fi/