Wolverines Pinkin kausi huipentui viikonloppuna pelattuun äijäliigan finaaliin. Joukkue sai hieman vajaan 20 hengen porukan kasaan. Muutamien avainpelaajien poisjäänti antoi ison näytön paikan uusille pelaajille ja osa konkareistakin sijoitettiin täysin uusille pelipaikoille.

Avausottelussa etukäteen vahvaksi tiedettyä Vaaasa Vikingsia vastaan joukkue taisteli varsinkin puolustuksen johdolla, mutta hyökkäystä ei saatu rullaamaan. Vaasan erittäin kokenut miehistö kykeni vastaamaan kaikkeen mitä Wolverines hyökkäys pyrki tekemään. Vaasa Vikings eteni ansaitusti 20-0 tuloksella finaaliin.

Joukkue vietti nopean 15 minuutin hengähdystauon palautellen ja sopien että kausi päätetään päät pystyssä näyttäen mihin joukkue kykenee. Joukkue siirtyi juoksupainotteisempaan formaattiin ja tulosta rupesi tulemaan. Jarno Elon Blokatessa ja Andrew Bullin kantaessa palloa eteni joukkue liki 10 jaardin keskiarvolla. Antti Akselin, Olli Jokivalli ja Joel Jokivuori yksinäisinä laitahyökkääjinä kykenivät haastamaan omat puolustajansa ja saivat tehtyä tilaa myös heittopelille. Puolustus oli totutun tehokas ja sai aikaan arvokkaita stoppeja sekä syötönkatkoja. Puoliajalle siirryttiin Wolverinesin 24-6 johdossa. Toisella puoliajalla Wolvot jatkoivat tehokkaaksi koettua juoksupeliä. Joukkue kykeni peluuttamaan laajalla rintamalla koko miehistöään ja pitämään intensiteetin korkealla. Joukkue myös näytti todellista taisteluilmettä varsinkin hyökkäyksen linjamies Kai Myrskogin johdolla joka pelasi läpi ottelun murtuneella varpaalla ja ruhjoutuneella olkapäällä.

Valmentajan yhteenveto kaudesta: Syksyn ensimmäisissä treeneissä paikalla oli neljä pelailijaa ja ajatuksena olikin jo että mihin tässä on tullut sekaannuttua. Lähdettiin kuitenkin systemaattisesti tekemään duunia ja tätä kautta saatiin tasaisesti uusia ja uusvanhoja pelaajia mukaan toimintaan. Pian tämä neljän hengen joukkio olikin kasvanut yli 20 hengen porukaksi josta päästiin muokkaamaan ihan oikeata joukkuetta. Jos oli joukkue pullollaan lajin aloittelijoita myös päävalmentaja oli tehtävässään ensimmäistä kertaa. Onnekseni mukaan tuli myös paljon erittäin kokeneita pelaajia eri pelipaikolta ja heiltä sai todella suurta tukea niin harjoitusten vetämisen kanssa kuin myös joukkueen pelistrategian luomisen kanssa. Ja yksi suurimmista ilon aiheista oli seurata kuinka talven ja kevään aikana aloittaneet pelaajat omaksuivat lajin saloja ja täysin ennakkoluulottomasti toteuttivat näitä asioita peleissä. Nyt vedetään hetki happea ja jatketaan duunia kohti seuraavaa kautta. Katsotaan minkälainen runko tästä saadaan pidettyä ensi kaudeksi vai ketkä kaikki edustus rohmuaa sillä sinne potentiaalisia nousijoita löytyy. Jarno Elo