Helsinki Wolverines Ladiesillä talviharjoittelukausi on täydessä vauhdissa, kun kauden 2018 alkuun on jäljellä enää viisi kuukautta. Joukkue on kasvattanut toimintaansa joka vuosi, eikä neljäs vuosi tuo tähän poikkeusta. Ensi kesänä ahmanaiset tulevat pelaamaan kahdella korkeimmalla sarjatasolla, eli naisten Vaahteraliigassa sekä 1. divisioonassa, kun viime kesänä Blue pelasi 2. divisioonaa. Kahdella korkeimmalla sarjatasolla pelaaminen tulee vaatimaan enemmän valmentajia, toimijoita ja tietenkin pelaajia.


Wolverines Ladies kesällä 2017


Pelaajatilanteen osalta tuleva kausi näyttää hyvältä, sillä marraskuun lopulla pelaajasopimuksia on kirjoitettu jo 34 kappaletta. Marraskuun kokoonpanosta löytyy paljon tuttuja nimiä edellisiltä kausilta, jonka lisäksi vahvistuksia on saatu sekä Hyvinkäältä että Mikkelistä. Vaikka kokoonpanosta puuttuu vielä useitakin konkareita, on paikkoja täytetty aloittelijavoimin, kun peräti kuusi rookieta on kirjoittanut sopimuksen. Tulevalla kaudella joukkueen mukana nähdään myös Espoo Wolverinesin laadukkaan juniorityön tulosta.


Marraskuun pelaajasopimukset:

[table id=1 /]


Helsinki Wolverines Ladiesin harjoitukset ovat aina avoimet kaikille uusille ja innokkaille. Jos kiinnostus lajiin on herännyt, ota yhteyttä päävalmentaja Pekka Lamminsaloon tai s-postilla: naiset@helsinkiwolverines.com

Tervetuloa kokeilemaan amerikkalaista jalkapalloa!

 

Teksti: Helsinki Wolverines Ladies
Kuvat: Helsinki Wolverines Ladies