Helsinki Wolverinesin junioreiden kauden 2017 päätös

 

Helsinki Wolverinesin ”pikkujunnujen” eli U9, U11 ja U13 kausi alkaa olemaan paketissa. Marraskuussa käytiin vielä viimeiset pelit pelaamassa Kouvolassa Indiansia vastaan. Nyt treenit ovat olleet rennompia ja vapaamuotoisempia. On myös yksi lapset vastaan aikuiset peli mahtunut vanhempainpalaverin päälle! Joulukuun alussa U9 – U15 junnut vetäytyivät viettämään kauden päätösleiriä Helsingin Östersundomiin. Kausi ollut todella antoisa ja hauskaa on pidetty loistavassa porukassa! Kiitokset kaikille osallistujille – niin pelaajille kuin huoltajille.

Kouvolan kauden päätöspelit

Kouvolassa marraskuussa pelattiin matsit isäntiä vastaan. Turnaukseksi kaavailtu tapahtuma junnujen jefun osalta typistyi Helsinki Wolverinesin ja Kouvola Indiansin välisiin kohtaamisiin. Aina kun mahdollista, meillä pelihaluja pelata joten nytkin reippain mielin matkattiin Kouvolaan noin 25 juniorin vahvuudelle. Koska tapahtuma ei ollut kilpailuhenkinen, niin paremman pelin saamiseksi ”wolvojen” junnuja nähtiin molemmin puolin palloa kun lainattiin Indiansille pelaajia jotta saataisiin pelit vietyä läpi saamalla heillekin täydet rivit. Tämä ei lasten hauskanpitoa vähentänyt, vaan päinvastoin! Mikäs sen mukavampaa kuin pelata omaa joukkuekaveria vastaan. U11 ja U13 pelasivat ottelut 7 vs 7 konseptilla ja pelien päälle otettiin vielä ”specialnumero” kun joukkueet laitettiin yhteen kasaan. Vanha lätkätermi ”mailajengit” taipui ”kypäräjengeiksi” kun joukkueet sekoittuivat, toisten pelatessa Wolverinesin sinisissä ja toiset Kouvolan punaisissa. Hauskaa oli ja useimmat taatusti pääsivät pelaamaan eri pelipaikkoja. Kiitos Kouvola indiansille kauden viimeisistä peleistä!

3 ensikertalaista sai ensituntumat jefuun ja tulosta tuli heti!

 

U11 ikäryhmän peli käynnissä. Wolverines QB Samuli Piipari lainattiin välillä vastapuolelle!

 

Sekajoukkueiden yhteiskuva

Kauden päättävä talvileiri

Joulukuun alussa Helsinki Wolverines U9 – U15 juniorit pitivät kauden 2017 kauden päättävän talvileirin Helsingin Österdundomissa. Reilut 30 osallistujaa otti osaa leirille, jossa viettiin yhdessä aikaa, kelattiin kautta taaksepäin, rentouduttiin ja tietenkin palkittiin pelaajia hyvistä suorituksista! Huono keli hieman ulkona treenaamista rajoitti, mutta kunnon ahmaa pieni lumi ja kura ei estä! Sisällä jefua, treeniä ja teoriaa. Keittiöstä ahkerat vapaaehtoiset ruokkivat ahkerasti nälkäiset juniorit.

Leirin yksi tunneista. Tunnelma odottava palkintojen jakoon.

 

Leirillä päästiin juhlimaan yhdet syntymäpäivät – Onnea vielä Fisolle!

 

Palkinnot odottavat saajiaan!

Kaudella 2017 Vuoden Ahma-pokaalit olivat jaossa vuoden aikana hyvin menestyneille treenaajille, tsemppareille ja hyviä otteita esittäneille. Vuoden 2017 junioreiden Vuoden Ahma-palkinnon sai:

Aapo Leppänen (U15)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aapeli Kuronen (U13)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veikka Siren (U11)(Ei kuvissa)

 

 

 

Eero Hellemaa (U9)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pelaajien huoltajien vanheimpainkokouksen päälle saatiin kovatasoinen, joskaan ei totinen, matsi vanhemmat vastaan junnut! Iso kenttä ja noin 30 osallistujaa takasi vauhdikkaan ja ailahtelevan pelin. Vanhempien riveistähän löytyi yllättäviä kykyjä joille saattaisi olla enemmänkin käyttöä… Peli oli tiukka mutta lapset puristivat lopussa vanhemmista tiukasti ohi! Nyt kuviot uusiksi ja keväällä uudelleen haastamaan juniorit!

 

Wolverines junioreiden esityksiä kesältä voi katsoa täältä

Tervetuloa mukaan myös kaudella 2018! Kaikki lajista kiinnostuneet, tervetuloa mukaan!

 

Veikko Viuha

050 5926292