Wolverines Blue voitti kolmannen kierroksen ottelussa Lappeenranta Razorbacksin 36-8 (20-0) miesten 2.divisioonassa ja jatkaa puhtaalla pelillä.

 

Edellisen kierroksen ECG-ottelusta poissa ollut keskushyökkääjä Sebastian Lugora oli iskussa, kun joukkueet kohtasivat sunnuntaina Helsingin Ulkovelolla. Lugora eteni ottelussa yhteensä 145 jaardia ja teki kaksi TD:tä. Lugoran juoksujen keskiarvo oli hieno 8,25 jaardia/juoksu, joista pisin 45 jaardia. Lugora onnistui erityisen hyvin purkamaan ensimmäisten taklausten purkamisessa. Wolverinesin heittohyökkäysten ykköskohde Matias Tuominen nappasi ottelussa komeat 114 heittojaardia ja teki yhden TD:n.

 

Jälleen vahvasti esiintyneen Wolverines-puolustuksen kärkinimi oli tällä viikolla Kaiden DeBock, joka kolmesti melkein kalkkiviivoilla katkaisi Vantaan TAFTista Razonbacksiin siirtyneen pelinrakentaja #1 Akseli Isotalon heitot ja ratkaisevasti vaikutti Razonbacksin vähäiseen pistemäärään. Razorbacksin heittopeli toimi varsin mallikkaasti, mutta ontui maalialueen läheisyydessä. Wolverines-puolustus otti ottelussa yhteensä viisi syötönkatkoa. Lappeenranta Razorback eteni ottelussa liki 300 jaardia, joista 228 heittäen saaden kuitenkin lopulta vain yhden maalin (#33 Kajaste). Razonbacksin kokoonpanosta voidaan nostaa esiin myös #99 Eetu Hämäläinen, joka on puolustuksen lisäksi todellinen pelote sisemmän laitahyökkääjän paikalla. Reilun linjamiehen kokoinen hyväkätinen TE eteni mallikkaasti Isotalon heitoilla, kunnes loukkaantumiset valitettavasti katkaisivat Hämäläisen pelin.

 

 

Wolverinesin pelinrakentajana hyvän ottelun pelannut Rasmus Laalo heitti ottelussa 242 jaardia. Onnistunen juoksupelin myötä joukkue eteni yhteensä 355 jaardia. Joukkueen maaleista vastasivat Lugoran ja Tuomisen lisäksi U17-sarjan nuoret tähdet #4 Fiso Salama ja #31 Amjad Alrubaye ”Amu”.

 

 

Kauden kolmessa ottelussa Wolverinesin juoksupuolustus on ollut kivenkova. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla puolustus piti vierailijan vain kolmessa edetyssä juoksujaardissa. Razonbacksin juoksujaardit olivat lopulta 60, joista valtaosa tuli Isotalon omista juoksuista.

 

 

Wolverines Blue siirtyy muiden joukkueiden tapaan juhannustauolle. Joukkueen sarja jatkuu lauantaina 9.7. Kouvolan suunnilla, kun sarjan kärkikamppailussa Kuusankoskella vastaan asettuu kahden voiton Kuusankoski Cowboys.

 

Teksti ja kuvat Jan Sundblad

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment